Damlacık İlkokulu

WEB https://damlacik.meb.k12.tr
Adres : Damlacık Mah. 123001 sokak Şahinbey/Gaziantep
VİZYON : Atatürk’ün getirdiği laik, demokratik, çağdaş eğitimi hedefleyen, üreten, çalışmalarını projelendiren, sanatta, sporda, kültürel ve bilimsel faaliyetlerde öncü olmayı ilke edinen, bugünü yarının gözleriyle gören nesiller yetiştirmektir.
MİSYON : Türkçeyi ve bir yabancı dili etkili bir biçimde öğrenmelerini kullanmalarını sağlamayı, öğrencileri ilgi ve yeteneklerine göre bir üst öğrenime hazırlamayı, kendine güvenen, katılımcı, araştırmacı, kendisiyle ve çevresiyle barışık bireyler yetiştirmeyi, çağdaş ve modern eğitim imkânlarını öğrencinin eğitimine sunmayı amaçlar.
BAŞARILAR : Kültür Merkezinde 3 gösteri. Köy okulları resim Yarışması birinciliği.

Öğretim Şekli :Normal Egitim
Saatler : 08:40 14:20
Servis :
Ulaşım : Otobüs yaklaşık saat başı.
Yerleşim Yeri : Büyükşehir Belediye sınırları içerisinde (köy)
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Milli Eğitim müdürlüğüne 17 km,Valilik binasına uzaklık 22 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :